Mikä ihmeen Karvankyntäjä?

Olen koko elämäni ollut yrittäjämäinen ja tiennyt, että tulen ennemmin tai myöhemmin pyörittämään omaa yritystä. Yrittäjyys on perheessäni varsinainen sukurasite: olen jo kolmannen polven yrittäjä samalla tontilla. Olen ollut pienestä pitäen myös hyvin eläinrakas, joten tuntui luontevalta perustaa yritys nimenomaan lemmikkialalle.

 

Sain ensimmäisen villakoirani ollessani 13-vuotias. Tällöin
pääsin myös aloittamaan perehtymisen turkinhoidon saloihin. Yritys-erehdys-oppimisen kautta trimmaaminen alkoi sujua vuosi vuodelta yhä paremmin, ja lopulta aloinkin satunnaisesti trimmata myös toisten koiria. Nautin suunnattomasti luovasta ja koirakeskeisestä työstä.

 

Viimein kesällä 2019 perustin oman trimmausyrityksen. Samaisena vuonna aloitin myös kauppatieteiden opinnot. Teoreettiset opinnot yhdistettynä käytännön tekemiseen ovatkin hyödyttäneet sekä opiskelua, että yrityksen pyörittämistä.

 

Syksyllä 2020 päätin uudistaa yrityksen koko toiminnan. Näin Tmi Emilia Mäkinen muuttui Karvankyntäjäksi, trimmaustilat siirtyivät kotoa ihan erillisiin liiketiloihin ja visuaalinen ilme koki muodonmuutoksen.

 

Karvankyntäjässä yhdistyvät huolellinen työnjälki, intohimo turkinhoitoon ja eläimiin, positiivinen asenne sekä joustava ja henkilökohtainen palvelu.

Itse koirankynnenleikkaaja.

Olen Emilia Mäkinen, parikymppinen opiskelija Tampereelta. Vapaa-aikani kuluu tehokkaasti kolmen kääpiövillakoirani sekä muiden lemmikkieni kanssa touhutessa.

 

Olen harrastanut vuosien varrella aktiivisesti eri koiraharrastuslajeja ja omien koirien kouluttamisen lisäksi kouluttanut myös muita koirakoita.

 

Pitkäaikaisin harrastukseni koirien parissa on ehdottomasti koiranäyttelyt. Aloitin näyttelyharrastuksen lapsi ja koira -kilpailuista, jonka jälkeen siirryin junior handleriin ja rotukehiin. Junior handlerissa ehdin saavuttaa muun muassa kolme piirinmestaruutta, sekä yhden pronssisijan valtakunnallisessa Best of the best -kilpailussa. Nykyisin kierrän näyttelyissä lähinnä omien koirieni kanssa. Koiraharrastusten myötä olen päässyt käsittelemään kymmeniä eri yksilöitä ja rotuja, josta on aivan valtavasti hyötyä nykyisessä trimmaajan työssäni.

 

Olen luonteeltani aivan ilmetty villakoira: olen sosiaalinen, innostun ja opin helposti ja omaan iloisen elämänasenteen. Teen työni tarkasti ja huolellisesti, mutta kuten yritykseni nimestäkin voi jo päätellä -turhan vakavamielinen en kuitenkaan ole.

Tule trimmaukseen!

Trimmaamo sijaitsee Tampereen Hervannassa osoitteessa Hepolamminkatu 37. Pihapiirin rakennuksista kyseessä on tietä lähinnä oleva punainen halli keltaisella sisäänkäynnillä.

Trimmaamon vierestä löytyy myös Leipurin Likan tavaratalo sekä kahvio. Tontilla on aiemmin toiminut Sauli City.

 

Trimmaamon pihalta löytyy runsaasti ilmaista pysäköintitilaa. Trimmaukseen pääsee saapumaan helposti myös linja-autolla. Linja 32 kulkee aivan trimmaamon vierestä arkisin. Myös useat muut linjat kulkevat lyhyen kävelymatkan päästä.

 

Palveluihin pääset tutustumaan lisää tästä.