Mikä ihmeen Karvankyntäjä?

Olen koko elämäni ollut yrittäjämäinen ja tiennyt, että tulen ennemmin tai myöhemmin pyörittämään omaa yritystä. Yrittäjyys on perheessäni varsinainen sukurasite: olen jo kolmannen polven yrittäjä samalla tontilla. Olen ollut pienestä pitäen myös hyvin eläinrakas, joten tuntui luontevalta perustaa yritys nimenomaan lemmikkialalle.

 

Sain ensimmäisen villakoirani ollessani 13-vuotias. Tällöin
pääsin myös aloittamaan perehtymisen turkinhoidon saloihin. Yritys-erehdys-oppimisen kautta trimmaaminen alkoi sujua vuosi vuodelta yhä paremmin, ja lopulta aloinkin satunnaisesti trimmata myös toisten koiria. Nautin suunnattomasti luovasta ja koirakeskeisestä työstä.

 

Viimein kesällä 2019 perustin oman trimmausyrityksen. Samaisena vuonna aloitin myös kauppatieteiden opinnot. Teoreettiset opinnot yhdistettynä käytännön tekemiseen ovatkin hyödyttäneet sekä opiskelua, että yrityksen pyörittämistä.

 

Syksyllä 2020 päätin uudistaa yrityksen koko toiminnan. Näin Tmi Emilia Mäkinen muuttui Karvankyntäjäksi, trimmaustilat siirtyivät kotoa ihan erillisiin liiketiloihin ja visuaalinen ilme koki muodonmuutoksen.

 

Karvankyntäjässä yhdistyvät huolellinen työnjälki, intohimo turkinhoitoon ja eläimiin, positiivinen asenne sekä joustava ja henkilökohtainen palvelu.

Itse koirankynnenleikkaaja.

Olen Emilia Mäkinen, nykyisin jyväskyläläinen opiskelija. Opiskelun ja työn vastapainona treenaan ja kilpailen aktiivisesti kolmen kääpiövillakoirani kanssa. Päälajimme on koiranäyttelyt, mutta vuosien varrella olen harrastanut lukuisia muitakin lajeja ja myös kouluttanut toisia koirakoita.

 

Rakas näyttelyharrastukseni alkoi lapsi ja koira -kilpailuista, jonka jälkeen siirryin junior handleriin ja rotukehiin. Junior handlerissa ehdin saavuttaa muun muassa kolme piirinmestaruutta, sekä pronssia valtakunnallisessa Best of the best -kilpailussa. Koiraharrastusten myötä olen päässyt käsittelemään kymmeniä eri koirayksilöitä sekä -rotuja, mistä onkin aivan valtavasti hyötyä
nykyisessä trimmaajan työssäni.

Olen luonteeltani aivan ilmetty villakoira: olen sosiaalinen, innostun ja opin helposti ja omaan iloisen elämänasenteen. Teen työni tarkasti ja huolellisesti, mutta kuten yritykseni nimestäkin voi jo päätellä -turhan vakavamielinen en kuitenkaan ole.

Tule trimmaukseen!

Trimmaamo sijaitsee Tampereen Hervannassa osoitteessa Hepolamminkatu 37. Pihapiirin rakennuksista kyseessä on entisen Sauli City -tavaratalon viereinen halli. Hallin edessä on ulkokatos ja trimmaamon oven edessä on pieni puuterassi.


Trimmaamon pihalta löytyy runsaasti ilmaista pysäköintitilaa. Myös linja-autolla on helppo saapua paikalle.


Palveluihin pääset tutustumaan lisää tästä.