Palvelut & hinnasto

Kaikki hinnat sisältävät 24 % alv:n.

Maksutapoina käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit, käteinen sekä MobilePay.

Koko hinnaston löydät nettiajanvarauksesta.

konetyö

Trimmaus konetyönä

(0-10 kg) 1,5h 60€
(10-25 kg) 1h 45min 70€

Palvelu sisältää pesun, föönauksen, kynnenleikkuun sekä turkin ajamisen koneella tasamittaan. Jätettävä pituus riippuu omistajan toiveista sekä turkin kunnosta. Päätä ja häntää voidaan kevyesti muotoilla.
Varaa trimmaus konetyönä

saksityö

Trimmaus saksityönä

(0-10 kg) 1h 45min 70€
(10-20kg) 2h 80€

Palvelu sisältää pesun, föönauksen, kynnenleikkuun sekä turkin muotoilun saksilla toivottuun malliin. Turkin tulee olla takuton (metallikampa kulkee kevyesti turkin läpi) koiran tullessa trimmaukseen.
Varaa trimmaus saksityönä

pesu

Pesu

1h 45€

Pesu-palvelu sisältää koiran pesun, föönauksen ja kynnenleikkuun. Soveltuu koirille, joilla on suhteellisen lyhyt turkki.
Varaa pesu

pohjavillapesu

Pohjavillapesu

1h 15min 50€
1,5h 60€
2h 80€

Pohjavillapesu soveltuu pohjavillaisille sekä runsasturkkisille koirille. Palvelu sisältää pesun syväpuhdistavalla shampoolla ja hoitavalla hoitoaineella, sekä föönauksen, harjauksen ja kynnenleikkuun.
Varaa pohjavillapesu

siistiminen

Siistiminen

(0-10kg) 30min 25€
(10kg ->) 45min 35€

Onko viime trimmauskerrasta kulunut jo hetki, mutta koko koiran trimmaukselle ei ole vielä tarvetta? Lyhyellä siistimiskäynnillä voidaan käsitellä omistajan toiveiden mukaan esimerkiksi koiran tassut ja naama.
Varaa siistiminen

tutustuminen

Pennun tutustumiskäynti

15min 10€

Tutustumiskäynnillä pentu pääsee tutustumaan trimmaamoon sekä trimmausvälineisiin. Mukaan voi ottaa makupaloja pennun palkitsemista varten. Hoitotoimenpiteisiin tutustuminen kannattaa aloittaa heti pennun kotiuduttua, jotta pentu tottuu käsittelyyn alusta alkaen.
Varaa tutustumiskäynti

kynnet

Kynnenleikkuu

15min 10€

Säännöllinen kynnenleikkuu on tärkeä osa lemmikin hyvinvointia. Liian pitkät kynnet altistavat tassut virheasennoille ja voivat hankaloittaa lemmikin luonnollista liikkumista.
Varaa kynsienleikkaus

korvat(1)

Korvakarvojen nyppiminen

20min 15€

Osalla koirista korvakäytävässä kasvaa runsaasti karvaa, jolloin karvojen nyppiminen on tärkeä hoitotoimenpide korvien hyvinvoinnin takaamiseksi.
Varaa korvakarvojen nyppiminen

IMG-20201216-WA0008

Kissan tai kanin turkinhoito

Turkinhoito suunnitellaan yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaan. Turkinhoitoon voi sisältyä esimerkiksi pesu ja föönaus, takkujen selvittämistä, turkin harjaamista ja turkin leikkaamista. Kerro tilanteestasi ja kysy hinta-arviota!
Varaa turkinhoito