Kaikki hinnat sisältävät 24 % alv:n.

Maksutapoina käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit, käteinen, Mobilepay sekä lasku.

Tarkka hinta muodostuu koirakohtaisesti esimerkiksi turkin laadun ja koiran käytöksen mukaan. Jos tuot useamman koiran trimmattavaksi, voimme sopia sopivan pakettihinnan.

 

Kysy myös muita palveluita!

 

Trimmaus alk. 35€

Trimmaus toteutetaan toiveidesi mukaan saksilla ja/tai koneella. Kaikkien rotujen kotitrimmaukset, villakoirille myös näyttelytrimmaukset. Sisältää kynsien leikkauksen ja korvakarvojen nyppimisen tarvittaessa.
Varaa trimmaus

Pesu + trimmaus alk. 40€

Lemmikkisi pestään ja trimmataan toiveidesi mukaan. Suosittelen aina ensisijaisesti tätä pakettia trimmaukseen tulevalle, sillä trimmauksen lopputulos on aina paras, kun pesu tehdään trimmaamolla juuri ennen trimmausta. Sisältää kynsien leikkauksen ja korvakarvojen nyppimisen tarvittaessa.
Varaa pesu + trimmaus

Pesu + föönaus alk. 30€

Pesu ja fööni -paketissa lemmikkisi pestään laadukkailla pesuaineilla ja kuivataan tehokkaalla kuivaajalla. Pesupaketti tuo helpotusta varsinkin karvanlähtöaikoina. Sisältää kynsien leikkauksen ja tarvittaessa korvakarvojen nyppimisen sekä kevyen siistimisen.
Muistathan mainita, jos lemmikillesi on tarpeen käyttää esimerkiksi hajusteettomia pesuaineita.
Varaa pesu + föönaus

Kynsienleikkaus alk. 10€

Kynsihuollossa lemmikkisi kynnet leikataan ja tarvittaessa viilataan. Säännöllinen kynsienleikkaus on tärkeä osa jokaisen koiran, kissan sekä kanin hyvinvointia. Liian pitkät kynnet altistavat tassut virheasennoille ja voivat hankaloittaa lemmikin luonnollista liikkumista.
Varaa kynsienleikkaus

Korvakarvojen nyppiminen 15€

Osalla koirista korvakäytävässä kasvaa runsaasti karvaa, jolloin karvojen nyppiminen on tärkeä hoitotoimenpide korvien hyvinvoinnin takaamiseksi. Karvojen nyppimisen lisäksi korvat tarvittaessa puhdistetaan.
Huom! Sairauksien, kuten korvatulehduksen tai hiivan, hoitamiseen oikea osoite on eläinlääkäri.
Varaa korvakarvojen nyppiminen

Kissan tai kanin turkinhoito

Turkinhoito suunnitellaan yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaan. Turkinhoitoon voi sisältyä esimerkiksi takkujen selvittämistä, turkin harjaamista ja turkin leikkaamista. Voit myös yhdistää esimerkiksi kynsienleikkuun ja turkin harjaamisen. Kissoille voidaan myös tehdä pesuja ja turkin alasajoja. Kerro tilanteestasi ja kysy hinta-arviota!
Varaa turkinhoito