Ajavaraus

Aikoja on tarjolla sopimuksen mukaan. Voit varata trimmausajan soittamalla tai laittamalla viestiä:

Facebookissa

Instagramissa

Tai jättämällä yhteydenottopyynnön

Tervetuloa!

Huolehdithan, että lemmikki tulee trimmaukseen vain terveenä, eli sillä ei ole ulkoloisia tai tarttuvia tauteja. Lemmikin sairastuessa voit aina siirtää aikaa, jotta lemmikki saa ensin parantua rauhassa.

 

Ilmoitathan aina aikaa varatessasi rehellisesti lemmikin turkin kunnosta ja käyttäytymisestä. Esimerkiksi lemmikin mahdollinen aggressiivisuus tai arkuus on ehdottoman tärkeä tieto trimmaajalle.

 

Trimmauksen lopputulos on kaikista paras, kun lemmikki saapuu trimmaukseen takuttomana ja harjattuna. Jos peset lemmikin itse, suoritathan pesun mahdollisimman lähellä trimmausaikaa, jotta turkki ei ehdi likaantua. Suosittelen kuitenkin aina ensisijaisesti, että pesu hoidettaisiin trimmauksen yhteydessä, jotta lopputulos olisi paras mahdollinen.

 

Koiran tulee olla hyvin ulkoilutettu ennen trimmausta, ettei trimmaamoon sattuisi vahinkoja. Ulkoilutathan koirasi sopivan matkan päässä trimmaamosta, jotta trimmaamon ympäristö pysyy siistinä!

 

Saavuthan trimmaukseen sovittuna aikana. Näin myös toiset asiakkaat pääsevät ajallaan trimmaukseen! Jos lemmikki jää trimmaukseen yksin, tulisi omistajan hakea se vasta, kun trimmaus on valmis. Lemmikit riemastuvat omistajansa jälleennäkemisestä usein niin paljon, että eivät välttämättä jaksa enää tämän jälkeen keskittyä trimmaustilanteeseen.

 

Monessa tapauksessa koira käyttäytyy parhaiten, kun omistaja ei ole paikalla. Myös tämänhetkisen koronatilanteen vuoksi suosittelen, että koira olisi trimmauksessa ilman omistajaa. Tilanne katsotaan kuitenkin aina lemmikkikohtaisesti ja joissain tilanteissa omistajan läsnäolo voi olla myös välttämätöntä.

Trimmaamo sijaitsee Tampereen Hervannassa osoitteessa Hepolamminkatu 37. Pihapiirin rakennuksista kyseessä on tietä lähinnä oleva punainen halli keltaisella sisäänkäynnillä.

 

Trimmaamon pihalta löytyy runsaasti ilmaista pysäköintitilaa. Trimmaukseen pääsee saapumaan helposti myös linja-autolla. Linja 32 kulkee aivan trimmaamon vierestä arkisin. Myös useat muut linjat kulkevat lyhyen kävelymatkan päästä.

 

Saavuthan paikalle vain terveenä!

Jos olet estynyt tulemaan trimmausajallesi, peruutathan sen mahdollisimman pian! Näin voin tarjota aikaasi jollekin toiselle asiakkaalle. Peruuttaminen onnistuu parhaiten soittamalla.