Ajavaraus

Aikoja on tarjolla sopimuksen mukaan. Suosi mahdollisuuksien mukaan sähköistä ajanvarauspalvelua, johon pääset
klikkaamalla tästä.

Voit varata trimmausajan myös soittamalla tai laittamalla viestiä:

Facebookissa

Instagramissa

Tervetuloa!

Huolehdithan, että lemmikki tulee trimmaukseen vain terveenä, eli sillä ei ole ulkoloisia tai
tarttuvia tauteja. Lemmikin sairastuessa voit aina siirtää aikaa, jotta lemmikki saa ensin parantua rauhassa.

Ilmoitathan aina aikaa varatessasi rehellisesti lemmikin turkin kunnosta ja käyttäytymisestä. Ethän tuo trimmaukseen aggressiivista lemmikkiä!

Suosittelen aina ensisijaisesti, että lemmikki pestään trimmauksen yhteydessä, jolloin lopputulos on paras mahdollinen. Jos kuitenkin haluat pestä lemmikin itse, tulee pesu suorittaa mahdollisimman lähellä trimmausaikaa. Turkin tulee tällöin olla myös takuton, eli metallikampa kulkee sen läpi vaivatta.

Koiran tulee olla ulkoilutettu ennen trimmausta, ettei trimmaamoon sattuisi vahinkoja. Ulkoilutathan koirasi sopivan matkan päässä trimmaamosta, jotta trimmaamon ympäristö pysyy siistinä!

Saavuthan trimmaukseen sovittuna aikana. Näin myös toiset asiakkaat pääsevät ajallaan trimmaukseen! Omistajan tulisi hakea lemmikki vasta, kun trimmaus on valmis. Lemmikit riemastuvat omistajansa jälleennäkemisestä usein niin paljon, että eivät välttämättä jaksa enää tämän jälkeen keskittyä trimmaustilanteeseen.

Useimmiten lemmikki käyttäytyy parhaiten, kun omistaja ei ole paikalla. Tämän vuoksi lemmikki
jää lähtökohtaisesti yksin trimmaukseen. Tilanne katsotaan kuitenkin aina lemmikkikohtaisesti ja joissain tilanteissa omistajan läsnäolo voi olla myös tarpeellista.

Trimmaamo sijaitsee Tampereen Hervannassa osoitteessa Hepolamminkatu 37. Pihapiirin rakennuksista kyseessä on tietä lähinnä oleva punainen halli keltaisella sisäänkäynnillä.

Trimmaamon pihalta löytyy runsaasti ilmaista pysäköintitilaa. Trimmaukseen pääsee saapumaan
helposti myös linja-autolla.

Jos olet estynyt tulemaan trimmausajallesi, peruutathan sen viimeistään 24 tuntia ennen ajanvaraustasi, jotta voin tarjota aikaa toiselle asiakkaalle. Voit peruuttaa ajan esimerkiksi tekstiviestillä. Jos olet varannut ajan sähköisen ajanvarauksen kautta, voit peruuttaa ajan myös sieltä. Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan koko trimmauksen hinta.